NAMASTE TANDOORI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1459 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Namaste Tandoori. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 22:51 20 minutes late
6 jun 2024 om 19:22 I was waiting for more than 90 mins for the food. The quality of the food was really bad. I ordered butter chicken, but it was like eating dessert. It was extremely sweet that I had to wash the gravy away from the meat with water and eat it like that
26 mei 2024 om 22:01 Zeer lekker en voor de bezorgtijd geleverd.
21 mei 2024 om 12:30 delivery took little long time than the time given but the food was worth the wait.can’t wait to order again.best indian food
20 mei 2024 om 19:56 Very bad experience. Still waiting!!! Already 2 hours
19 mei 2024 om 20:57 "Aloo sag" was vrij pikant! Vegan samosa's waren heel lekker! Jammer genoeg 85min op ons eten moeten wachten i.p.v. de vooropgestelde 40min. Heel erg teleurstellend. Daarna het eten zelf opnieuw moeten opwarmen...
19 mei 2024 om 20:02 Het zelfgemaakte sausje bij de momo's is overheerlijk
6 mei 2024 om 14:08 Besteld om 16u, eten kwam pas aan om 17u30. Het eten zelf was heerlijk, maar veel, veel, VEEL te weinig. Kwam aan in superkleine doosjes en was ongeveer de helft van wat ik gewoon ben bij takeaway, en dat voor bijna 20 euro.